HTML

daoldin

"Vagy egy kívülálló lesz, egy nyeretlen kétéves, egy vágtató koncertzongora, egy elégtelen gyökérzetű fa, egy kocsi, aminek járdázhatnékja van, egy sajtban sunyító vagy karajon kvártélyozó gonosz mikróba?"

Friss topikok

  • wolferl: Marvin Gaye tényleg király, nálam a kedvenc a Sexual healing meg az I heard it through the Grapevi... (2010.02.12. 01:01) Vissza a múltba
  • Pixiepie: És akkor most meg se nézzem? :) Különben meg kimaradt a január... (2010.02.10. 23:21) Avatar - Csak a látvány

Linkblog

2009.06.06. 04:09 daoldin

Utcazene-krízis

ha ez nem egy troll műve, aki álnéven rémhírterjeszt, akkor pocsék értesülések terjengenek a fesztiválról.
az expresszó honlapján ugyanis ez olvasható:
"murak - Nem lesznek nagy zenekarok, mert nem lesznek nagy színpadok sem. Utcazenészek lesznek, és kis színpadok. Tegnap lemondtunk minden nagy fellépőt. Nem véletlen nem közöljük mi lesz, még nem tudjuk mennyi a pénz, amiből gazdálkodhatunk."

kissé elmerengve a szitun persze ez nem annyira nagy gáz, mint elsőre tűnik. de hosszabb értekezés előtt inkább alszom egyet.

Szólj hozzá!

Címkék: utcazene


A bejegyzés trackback címe:

https://daoldin.blog.hu/api/trackback/id/tr11166756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása