HTML

daoldin

"Vagy egy kívülálló lesz, egy nyeretlen kétéves, egy vágtató koncertzongora, egy elégtelen gyökérzetű fa, egy kocsi, aminek járdázhatnékja van, egy sajtban sunyító vagy karajon kvártélyozó gonosz mikróba?"

Friss topikok

  • wolferl: Marvin Gaye tényleg király, nálam a kedvenc a Sexual healing meg az I heard it through the Grapevi... (2010.02.12. 01:01) Vissza a múltba
  • Pixiepie: És akkor most meg se nézzem? :) Különben meg kimaradt a január... (2010.02.10. 23:21) Avatar - Csak a látvány

Linkblog

2009.12.18. 22:52 daoldin

Avatar - Csak a látvány

Megnéztem az Avatar című filmet. Ugyan a bemutatók alapján egy Walt Disney-filmnek tűnt, de haver annyira lelkesedett (James Cameron hűűű), hogy adtam egy sanszot.

Sajnos az előzetes várakozásokat hozta: színes, szagos mese nagyobbacska gyerekeknek.

A látvány odabasz, ez tény (valószínűleg 3D-ben jobban ütne, de a fővároson kívül csak ez jut a népnek), az idegen bolygót frankón összerakták, és kábé ennyi a pozitívum, amit el lehet mondani a filmről.

Lecsupaszított, sablonos karakterek, a sztori meg egy indiános-cowboyos ellentét (a Farkasokkal táncoló passzol leginkább), az eredetiség, és az izgalmas fordulatok abszolút hiányával, nyakon öntve tonnányi Greenpeace propagandával.

"Hippik!" - kiáltaná Cartman, és popcornnal hajigálná a vásznat, én inkább megpróbáltam túllépni a rengeteg klisén, és élvezni a filmet. Nehezen ment.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://daoldin.blog.hu/api/trackback/id/tr851608003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pixiepie 2010.02.10. 23:21:03

És akkor most meg se nézzem? :)
Különben meg kimaradt a január...
süti beállítások módosítása