HTML

daoldin

"Vagy egy kívülálló lesz, egy nyeretlen kétéves, egy vágtató koncertzongora, egy elégtelen gyökérzetű fa, egy kocsi, aminek járdázhatnékja van, egy sajtban sunyító vagy karajon kvártélyozó gonosz mikróba?"

Friss topikok

  • wolferl: Marvin Gaye tényleg király, nálam a kedvenc a Sexual healing meg az I heard it through the Grapevi... (2010.02.12. 01:01) Vissza a múltba
  • Pixiepie: És akkor most meg se nézzem? :) Különben meg kimaradt a január... (2010.02.10. 23:21) Avatar - Csak a látvány

Linkblog

2009.05.19. 18:08 daoldin

Majdnem

Az ilyen-olyan függőségeim közt most akadt egy újabb, ami miatt majdnem csírájába döglött ez a blog. Csúnya, rossz, ingyenes mmorpg.

A függőséget kezelem (nem egy ördöngösség, ha az ember már kezdi unni szenvedélye tárgyát), és megpróbálok új életet lehelni.

Szólj hozzá!

Címkék: függőség mmorpg


A bejegyzés trackback címe:

https://daoldin.blog.hu/api/trackback/id/tr521131884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása