HTML

daoldin

"Vagy egy kívülálló lesz, egy nyeretlen kétéves, egy vágtató koncertzongora, egy elégtelen gyökérzetű fa, egy kocsi, aminek járdázhatnékja van, egy sajtban sunyító vagy karajon kvártélyozó gonosz mikróba?"

Friss topikok

  • wolferl: Marvin Gaye tényleg király, nálam a kedvenc a Sexual healing meg az I heard it through the Grapevi... (2010.02.12. 01:01) Vissza a múltba
  • Pixiepie: És akkor most meg se nézzem? :) Különben meg kimaradt a január... (2010.02.10. 23:21) Avatar - Csak a látvány

Linkblog

2009.11.26. 22:28 daoldin

kóla, puska, körömpörkölt

Bekerültünk a fősodorba, kérem szépen, immár nekünk is van iskolai lövöldözésünk. Nem is értem enélkül hogy engedhettek be minket az eu-ba. Mehet majd a vita a fegyvertartásról és a fegyverbuzikról, iskolai pszichológusról és iskolák elé állított biztonságiakról, a média hatásáról, nem beszélve a gazdasági válságról, ismét felemlegetik a romavadász nehézfiúkat, és így tovább.

Szevasz 2009, a krimi éve.

Szólj hozzá!

Címkék: pécs bűn


A bejegyzés trackback címe:

https://daoldin.blog.hu/api/trackback/id/tr231555120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása